Vilka är vi som jobbar på Hogda?

Per-Erik Hermansson

Per-Erik Hermansson

Energisk multitasker med en anda av att ”allt går” och att aldrig ge upp driver Per-Erik företaget. Utbildad som skogstekniker och med ett intresse för nya lösningar strävar Per-Erik alltid framåt.

Henrik Hermansson

Henrik Hermansson

Noggrann och strukturerad med ett extraordinärt sinne för form. Analyserande och strategiskt tänk som kompletterar Per-Erik utmärkt. Utbildad i företaget och med ständigt sug efter att lära sig mer.

Hygge

Vår historia

Företaget startades år 2000 med förvaltning av egen skog. 2011 utökades verksamheten med produktion och ajourhållning av skogsbruksplaner. Samtidigt påbörjades också vindmätning med Sodar för vindkraftprojektering. På senare år har  investeringar gjorts i drönarteknik för framtagande av ortofoton. Företaget drivs av Per-Erik Hermansson med över 30 års erfarenhet av skogsbruk.

Vår verksamhet

Hogda Skog har som mål att leverera tjänster av högsta kvalité med kunden och naturen i fokus. Vi arbetar med den senaste tekniken och har tillgång till experter inom flera områden. Vår kompetens finns framförallt inom skogsskötsel, upprättande och ajourhållning av skogsbruksplaner. Vi producerar även ortofoton för olika ändamål med hjälp av drönare.

Tallmosse